Contact Information

Zevenheuvelenweg 9
NL-5048 AN Tilburg
The Netherlands

P.O. Box 5023
NL-5004 EA Tilburg

Tel: +31 13 4657465
Fax: +31 13 4671782
CoC: 55763685
VAT: NL851851034B01

Financieel administratief medewerker | 24-40u | Tilburg

24-40u | Tilburg | Finance

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

De functie

Bij Weener Plastics in Tilburg zijn we op zoek naar een Financieel Administratief medewerker. Ben jij een georganiseerde en proactieve finance professional en zoek je een functie met afwisselende werkzaamheden? Lees dan verder en solliciteer bij Weener Plastics in Tilburg.

Als Financieel Administratief medewerker vervul je een sleutelrol bij de crediteurenadministratie en biedt je administratieve ondersteuning.
Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Crediteurenadministratie: Verwerken en controleren van inkomende facturen, het boeken van betalingen, het oplossen van eventuele verschillen en het onderhouden van contacten met leveranciers;
 • Administratieve ondersteuning: Assisteren bij diverse administratieve taken;
 • Urenregistratie van uitzendkrachten; Boeken en controleren van gewerkte uren, overleg en afstemming met het uitzendbureau zodat de uren correct worden gefactureerd en verwerkt;
 • Bij afwezigheid van collega, het ontvangen van bezoekers.
Het team
Het Finance team is werkzaam voor Weener Plastics Netherlands. De afdeling bestaat uit 6 collega's, waaronder de Manager F&C, Office Manager Finance, Financial Controller, Controller, financieel administratief medewerker en administratief medewerker. In de rol van financieel administratief medewerker rapporteer je aan de Office Manager Finance.

Read more


Onderhoudsmonteur Matrijzen

Tilburg | 32 -40 uur

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur Matrijzen op de afdeling Matrijzenonderhoud. Wil jij werken in de techniek, ben jij precies en nauwkeurig en is onderhoud jouw ding? Solliciteer dan direct en kom werken in het hart van ons bedrijf!

Jouw functie

Als Onderhoudsmonteur Matrijzen voer je onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan de matrijzen van onze spuitgietmachines. Dit doe je aan de hand van werkopdrachten en bijbehorende instructies, zodat de matrijzen weer in optimale conditie zijn om zo snel mogelijk weer in productie genomen te worden. Werkzaamheden die bij jouw functie horen:

 • (De-)monteren van matrijzen en matrijsdelen;
 • Het conserveren (schoonmaken en smeren) van matrijzen en matrijsdelen en uitvoeren van controles t.a.v. mogelijke gebreken;
 • Herstel- en verbeterwerkzaamheden aan de matrijzen en hotrunner;
 • Collega's en/of externe partijen voorzien van werkinstructie;
 • Uitvoeren van kleine reparaties conform aanwijzingen en/of werktekeningen;
 • Het schoonmaken en onderhouden van gereedschappen, apparatuur en werkruimte.

Jij zorgt voor correcte opslag van de matrijzen en matrijsdelen wanneer ze gereed zijn en geeft ze op de juiste manier vrij voor productie. Omdat we Excellence Center zijn binnen de Weener Plastics groep willen we te allen tijde de beste prestaties laten zien. Daarom werken we aan continue verbetering. Jij werkt mee aan verbeterprojecten binnen de matrijzenonderhoudsdienst (MOD).

Read more


Customer Service Officer | Tilburg | 32 - 40 uur

Tilburg | 32 -40 uur

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een Customer Service Officer voor de afdeling Sales binnendienst. Stel jij hoge eisen aan klanttevredenheid en weet jij de klantwensen ook goed te vertalen naar onze interne klant? Ben jij King of Queen in klantcontact en sta je open voor verdere groei en ontwikkeling? Dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking en rondleiding.

Jouw functie

Als Customer Service Officer voer je ondersteunende commerciële - en administratieve werkzaamheden uit. Je verzamelt en controleert orderinformatie ten behoeve van een juiste orderafwikkeling door planning en administratie, alsmede communiceer je met klant en planning over eventuele wijzigingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Het bijhouden van prijsafspraken in het ERP systeem;
 • Ondersteunen bij het uitbrengen van offertes en de opvolging hiervan;
 • Het opvolgen van gesignaleerde (dreigende) afwijkingen in samenspraak met klant en planning;
 • Samplehandling: verzenden van samples en bijbehorende follow-up;
 • Zorgen voor de afhandeling van klantaanvragen binnen de interne organisatie.

Je ondersteunt de Customer Service Manager - aan wie je rapporteert - bij het vastleggen van de ordergegevens per afnemer en lever je een proactieve bijdrage aan verbeterprojecten.

Het team

De functie is ontstaan ter uitbreiding van het Customer Service team. Het team bestaat dan uit 3 collega's die verantwoordelijk zijn voor klantcontact en het opvolgen van orders. Daarnaast werk je nauw samen met collega's van planning.

Read more


Maintenance Technician Machinery - Onderhoudsmonteur

Tilburg | 32 -40 uur

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een Onderhoudsengineer - Technician. Wil jij werken in de hightech procesindustrie en wil jij meewerken aan de ontwikkeling van onze fabriek van morgen? Met jouw kennis van techniek lever je een bijdrage aan de maakindustrie waarbij we complexe producten ontwikkelen en produceren voor de Food, Nutrition en Personal Care markten. Ben jij een technicus met ervaring in elektro? Dan maken we graag kennis met jou tijdens een rondleiding in onze plant!

Weener Plastics (WP) Netherlands is een toonaangevende producent van hoogwaardige en complexe kunststof verpakkingsproducten. De vestiging in Tilburg ontwerpt, ontwikkelt en produceert functionele caps en closures. Duurzaamheid is een belangrijk en integraal onderdeel van onze strategie. We nemen allerlei maatregelen en initiatieven om onze eigen ecologische voetafdruk te verkleinen en we helpen klanten om die van hen te verminderen door duurzamere oplossingen aan te bieden. Klanten zijn fabrikanten van zowel multinationale merken als huismerken in de personal care, food en household industrie. Naast een vestiging in Tilburg heeft WP Netherlands nog een vestiging in Ede. Beide vestigingen zijn Excellence Centers binnen de wereldwijde Weener groep en focussen continu op technologische innovatie. Een zeer geavanceerd machinepark zorgt er binnen iedere vestiging voor dat producten zeven dagen per week, 24 uur per dag, kunnen worden gemaakt. Totaal telt WP Netherlands ongeveer 250 medewerkers, waarnaast er binnen onze Productie afdelingen ook flexibele arbeidskrachten werkzaam zijn.

Jouw functie

Als Onderhoudsengineer - Technician werk je aan oplossingen om storingen structureel te verhelpen. Jij zorgt ervoor dat een storing aan een volledig elektrische spuitgietmachine of automatische assemblagelijn snel wordt opgelost zodat het productieproces zo kort mogelijk stil staat. Tegelijkertijd werk je aan structurele oplossingen en informeer je collega's en stem je af hoe zij de machine of robot het beste kunnen bedienen om toekomstige storingen te voorkomen.

Naast de storingen die prioriteit krijgen, werk je aan het optimaliseren en tunen van het vision controle systeem, het installeren van een compleet nieuwe machine of deelname aan projecten t.a.v. continu verbeteren in de fabriek. Werkzaamheden die bij jouw functie horen:

 • Periodieke inspecties aan machines en apparatuur als spuitgietmachines, assemblagelijnen, randapparatuur en algemene bedrijfsinstallaties;
 • Het optimaliseren van assemblageprocessen (pneumatisch, elektrisch, servo-/vision systemen, robots en PLC automatiseringen);
 • Verhelpen van storingen in machines, robots, randapparatuur en unieke assemblagelijnen;
 • Installeren, testen en ombouwen van nieuwe technische hoogwaardige apparatuur en robots;
 • Modificatie- en revisie werkzaamheden.

Het TD- team bestaat uit 8 collega's die echt als een team samenwerken, waar ook ruimte is voor een grap en een goed gesprek. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar je veel contact hebt met collega's in de productie.

Read more


HR Officer | Tilburg | 32-40 uur

Tilburg | 32 -40 uur

Weener Plastics Netherlands BV, Tilburg - Netherlands

Weener Plastics Netherlands in Tilburg is op zoek naar een HR Officer. Heb jij ervaring in het HR vak en vind jij gemakkelijke aansluiting met onze operationele afdelingen? Krijg jij energie van talentontwikkeling, inhoudelijke HR vraagstukken maar ook recruitment? Wil je werken in een omgeving met veel dynamiek en ben je toe aan een 2e of 3e stap in jouw HR loopbaan? Dan komen we graag met jou in contact.

Jouw functie

Als HR Officer binnen onze productielocatie in Tilburg ken jij, of vind jij de antwoorden op HR gerelateerde vragen die de medewerkers of leidinggevenden vanuit de operationele afdelingen aan jou stellen. Je bent het klankbord op HR gebied voor de leidinggevenden vanuit deze afdelingen. Je signaleert, geeft gevraagd en ongevraagd advies en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan continuïteit in ons bedrijf. In deze rol rapporteer je aan de HR Manager Netherlands en werk je nauw samen met je collega HR Officer in Ede en de lokale Plant Manager.

Daarnaast zorg je voor de juiste uitvoering en opvolging van het in-, door- en uitstroom proces. Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • Je stelt de vacaturetekst op voor de Manager Technische Dienst, je voert de eerste gesprekken samen met de manager en geeft advies over de best passende kandidaat en rondt het proces af door het voeren van het arbeidsvoorwaardengesprek en het verzamelen van de gegevens voor indiensttreding;
 • Je verzamelt input voor het opleidingsplan van de afdeling productie, stelt prioriteiten samen met de Productie Manager en Ploegleiders, zoekt de juiste opleidingsvormen en stuurt het verdere proces hierin;
 • Je zit regelmatig samen met de Plant Manager over de ontwikkelingen binnen Tilburg en hebt een actieve inbreng tijdens het wekelijkse operationeel plant team overleg.

Voorbeelden van overige werkzaamheden:

 • Het meewerken in project teams, bijvoorbeeld ten aanzien van functiewaardering, beoordelingssystematiek en talentontwikkeling;
 • De opvolging van het verzuimbeleid en contact onderhouden met leidinggevenden en de Arbodienst;
 • Het op accurate wijze bijhouden en verwerken van personele mutaties en afstemming hierover met je collega van de loonadministratie;
 • Het voorbereiden van rapportages ten behoeve van management informatie en diverse audits.

Kortom, een veelzijdige functie in een tof HR team, binnen een groeiend en innovatief bedrijf in Tilburg.

Read more