m/v - fulltime

Sr. Project Manager m/v - fulltime


Ter versterking van ons Project Management team binnen onze vestiging in Tilburg van Weener Plastics Netherlands zijn wij op zoek naar een:

Sr. Project Manager (Fulltime)


Onze organisatie:

Als Weener Plastics Group zijn wij een toonaangevende producent van hoogwaardige en complexe kunststof verpakkingsproducten. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze strategie. Wij nemen maatregelen door de eigen ecologische voetafdruk te verkleinen en helpen klanten om die te verminderen door duurzamere oplossingen aan te bieden. Ons doel is om milieuvriendelijk te zijn in de hele waardeketen.

Onder de naam Weener Plastics Netherlands (WPNL) vallen onze vestigingen in Ede en Tilburg. Als WPNL zijn wij dagelijks bezig met het beleveren van onze klanten, die zich met name in de Food en Personal Care markten bevinden. Met een zeer geavanceerd machinepark zorgen wij ervoor dat onze producten zeven dagen per week, 24 uur per dag, kunnen worden gemaakt. Beide vestigingen zijn Excellence Centre binnen de Weener groep en focussen ons binnen deze vestigingen dan ook op continue technologische innovatie.


De functie

Wat houdt de functie Allround Onderhoudsmonteur o.a. in?

Als Sr. Project Manager stuur je functioneel de overige Project Managers aan en bewaak jij het totaal overzicht van alle projecten binnen de afdeling Project Management. Daarnaast ben je Project Manager en ben je vanuit deze uitvoerende rol verantwoordelijk voor diverse innovatieve projecten en zorg je ervoor dat de ideeën en concepten, afkomstig van de afdeling Innovation & Development, verder worden uitgewerkt en worden geïmplementeerd binnen onze plant. Je bent het belangrijkste aanspreekpunt voor de klant. Je bent verantwoordelijk voor de planning, implementatie, acceptatie en opvolging van projecten m.b.t. productlanceringen, processen, matrijzen en optimalisaties t.b.v. van onze klanten.

Specifieker houdt je in de rol van Project Manager o.a. bezig met:

  • Het realiseren van het projectresultaat, incl. het bewaken van de kwaliteit, budget en planning;
  • Het coördineren van projectdoelen, verduidelijken van technische details en verzorgen van het organisatieontwerp van projecten voor de klanten;
  • Het leidinggeven aan projectteams met interne en externe participanten;
  • Het onderhouden van de interne en externe communicatie tussen alle partijen aangaande de projecten die jij onder jouw hoede hebt;
  • Het verzorgen van correcte en heldere documentatie en rapportages t.b.v. de klanten en het interne Management.Je rapporteert vanuit de rol als Sr. Project Manager aan de Plantmanager van onze vestiging in Tilburg.

Het profiel

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en een technische opleiding afgerond (bijvoorbeeld werktuigbouwkundige of kunststoftechnologie);
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als (Sr.) Project Manager in een vergelijkbare industrie/werkomgeving;
  • Je hebt ervaring/affiniteit met kunststoffen en spuitgieten, ervaring met matrijzen is een pré;
  • Je herkent jezelf in begrippen als organisatorisch vaardig, communicatief vaardig, klantgericht, accuraat, flexibel en stressbestendig;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

Wat bieden wij?

Naast een plezierige werkomgeving, waarin passie voor innovatie centraal staat, bieden wij een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Wil jij aan de slag als Sr. Project Manager binnen onze vestiging in Tilburg?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Herken jij jezelf in bovenstaand profile en wilj je onderdeel uitmaken van een groeiend innovatief bedrijf?
Stuur dan z.s.m. jouw motivatie en CV toe naar nlrecruitment@wppg.com

24 Dec 2020