m/v fulltime

Allround Matrijzenmonteur m/v fulltime

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan matrijzen voor spuitgietmachines op onze locatie te Ede. Hiertoe assisteer je bij het in- en uitbouwen van matrijzen, je (de-)monteert de matrijzen en matrijsdelen, conserveert (schoonmaken en smeren) en controleert deze op gebreken. Je adviseert over aanpassingen en reparaties en voert zelf kleine reparaties uit conform aanwijzingen en/of werktekeningen. Je zorgt voor de operationele conditie van matrijzen, een correcte opslag en bedient diverse metaalbewerkingmachines (zoals conventioneel frezen, draaien, slijpen en vonkverspaning) en diverse meetapparatuur. Je assisteert op de afdeling matrijzenwerkplaats bij diverse voorkomende werkzaamheden.

Het profiel

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een energieke medewerker met aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt feeling met techniek, bij voorkeur kennis van moderne matrijstechnologie├źn, een accurate werkwijze en flexibele werkinstelling. Als basis heb je een technische opleiding in de richting van WTB/metaal. Je werk- en denkniveau is minimaal LBO+/MBO.

Het aanbod

Het salaris is in overeenstemming met functie en ervaring. Weener Plastics kent daarnaast een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie omtrent de inhoud van deze functie kun je telefonisch contact opnemen de heer Albert van de Wetering, Hoofd Matrijzenwerkplaats, telefoon 0318 664645.

Indien je jezelf herkent in bovenstaand profiel stellen wij je spoedige reactie zeer op prijs. Je kunt je brief met cv, onder vermelding van AM042019 sturen naar:
Weener Plastics Netherlands BV
t.a.v. Marja van 't Hoff, Medewerker HR
nlrecruitment@wppg.com

Weener Plastics Netherlands BV hanteert de NVP sollicitatiecode.

29 Mar 2019