HR Assistent

24 uur per week

HR Assistent 24 uur per week

De functie:

Als HR Assistant ondersteun je de HR Manager en ben je er verantwoordelijk voor dat alle HR processen goed verlopen. Je verwerkt de in-, door- en uitstroom van medewerkers door onder meer het verzorgen van correspondentie, arbeidsovereenkomsten, het bijhouden van mutaties en het up-to-date houden van de individuele personeelsdossiers. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de afdelingsagenda, de verwerking van informatie rondom verzuim en je onderhoudt daarbij de contacten met externen (UWV en arbodienst). Je coördineert de W&S procedures en je neemt actief deel aan diverse HR-projecten zoals onder andere bij de organisatie van opleidingen.

Het profiel:

Je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma in de richting van HR en hebt enige jaren relevante werkervaring. Je hebt een servicegerichte, flexibele en proactieve werkhouding en je beschikt over uitstekende aantoonbare administratieve en communicatieve vaardigheden. Je bent integer, hands-on, betrouwbaar, goed georganiseerd en werkt zelfstandig en secuur.

Het aanbod:

Het betreft een parttime functie van 24 uur per week met standplaats Ede. Flexibiliteit in werkdagen is een pré. Je komt te werken in een groeiende en dynamische organisatie, waarbij je deel uitmaakt van het HR-team van Ede en Tilburg (totaal 4 personen). Het salaris is in overeenstemming met functie en ervaring. Weener Plastics kent daarnaast een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie:

Voor meer informatie omtrent de inhoud van deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Barbara ten Hoeve, HR Manager, telefoon 0318-664664.

Interesse?

Indien je jezelf herkent in bovenstaand profiel stellen wij je spoedige reactie zeer op prijs. Je kunt je brief met cv, onder vermelding van HR.1906 per post of e-mail sturen naar:
Weener Plastics Netherlands BV
t.a.v. Barbara ten Hoeve
nlrecruitment@wppg.com.

We verzoeken je om in je sollicitatie tevens je beschikbare werkdagen aan te geven.
Sollicitaties zonder de aangegeven aantoonbare werkervaring worden niet in behandeling genomen.

02 Jul 2019