Coördinator Kwaliteit

fulltime m/v

Coördinator Kwaliteit fulltime m/v

In verband met een interne promotie, zoeken wij voor de locatie Ede een Coördinator Kwaliteit.

De functie

Als Coördinator Kwaliteit werk je in opdracht van Hoofd Kwaliteit en ben je verantwoordelijk voor de controle en inspectie van de producten en processen. In dagdienst coördineer je diverse activiteiten. Je identificeert afwijkingen, voert blokkade beslissingen uit en adviseert m.b.t. kwaliteitsverbeteringen. Je werkt nauw samen met de controleurs. Je ondersteunt Hoofd Kwaliteit met leveranciersklachten, registratie en behandeling van klantklachten en questionnaires. Je ondersteunt bij de continuering van de huidige kwaliteitssystemen (FSSC22000, HACCP en ISO 9001). In deze functie rapporteer je aan Hoofd Kwaliteit met standplaats in Ede.

Het profiel

Je bent een echte aanpakker met een goed analytisch vermogen waardoor je een proces of probleem kan doorgronden. Je bent actief in het bedenken van kwaliteitsverbeteringen. Je herkent jezelf in begrippen als: accuraat, stressbestendig en een echte teamplayer. Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Het aanbod

Het betreft een fulltime functie en je maakt deel uit van de afdeling Kwaliteit. Het salaris is in overeenstemming met functie en ervaring. Weener Plastics kent daarnaast een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie omtrent de inhoud van deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Muhammed Gedikli (Hoofd Kwaliteit) of Wilbert Doornenbal (Plant Manager) telefoon 0318-664664.

Interesse?

Indien je jezelf herkent in bovenstaand profiel stellen wij je spoedige reactie (graag voor 30 april 2019) zeer op prijs. Je kunt je brief met cv, onder vermelding van CK.0219 per post of e-mail sturen naar:
Weener Plastics Netherlands BV
t.a.v. Marja van 't Hoff, Medewerker HR
nlrecruitment@wppg.com

06 Feb 2019