fulltime / 32 uur is bespreekbaar

HR Manager - Ede en Tilburg fulltime / 32 uur is bespreekbaar

Ben jij een toegankelijke HR Manager die het leuk vindt om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau werkzaam te zijn? En kom jij goed tot je recht binnen een dynamische productie-omgeving waar in ploegendienst wordt gewerkt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

De Functie

Als HR Manager geef je leiding aan twee HR Officers en de receptie en ben je het aanspreekpunt voor het HR-beleid in onze organisaties, locaties Tilburg en Ede. Je rapporteert aan de Managing Director Nederland en je bent onderdeel van het Managementteam in Tilburg en Ede.

Je zorgt ervoor dat wetgeving, CAO en beleid worden vertaald naar de dagelijkse praktijk. Daarnaast bestaat je takenpakket uit werving & selectie, ontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden, functiewaardering, verzuimbegeleiding, deelnemen aan OR-aangelegenheden en het verzorgen van de correspondentie rondom in- door- en uitstroom. Je hebt met regelmaat contact met de Group HR Director en werkt met haar samen aan HR gerelateerde projecten.

Naast bovengenoemde werkzaamheden werk je uiteraard ook aan HR gerelateerde projecten die direct gelinkt zijn aan de ambitieuze organisatiedoelstellingen binnen de vestigingen Tilburg en Ede. Kortom, een functie met veel variatie binnen een ambitieus bedrijf!

Het profiel

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 8 jaar werkervaring binnen het HR-vakgebied, bij voorkeur in een technische productieomgeving. Je vindt het leuk om zowel operationeel, tactisch als strategisch bezig te zijn. Je bent toegankelijk en je kunt goed communiceren op verschillende niveaus.
  • Je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend.
  • Daarnaast ben je energiek, positief kritisch en resultaatgericht. Met jouw overtuigingskracht weet je draagvlak te creĆ«ren en mensen mee te nemen in je plannen en adviezen.

Het aanbod

Een uitdagende, verantwoordelijke functie in een innovatieve en sterk groeiende organisatie.

Een informele werksfeer, waar veel ruimte is voor eigen initiatief

Het salaris is in overeenstemming met de functie en ervaring. Weener Plastics kent daarnaast een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie omtrent de inhoud van deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Esther van Workum - Group HR Director, telefoon: 0318-664664.

Interesse?

Wij stellen je spoedige reactie zeer op prijs. Je kunt je brief met cv sturen naar Top Profile, o.vergeldt@topprofile.nl.

09 Jun 2021